Κορυφαίες Πωλήσεις

Όλες οι κορυφαίες πωλήσεις

Τρόποι Αποστολής

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ εξυπηρετεί πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Αποστολή με ταχυμεταφορική

Τα παραδοτέα κατόπιν της πώλησης προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση και στον παραλήπτη που ο πελάτης έχει δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας του, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Το ενδεικτικό κόστος μεταφορικών και διαχείρισης κάθε παραγγελίας μέχρι 3kg είναι €4.00, από 3kg μέχρι 5kg είναι €6.20, από 5kg μέχρι 10kg είναι €8.20 και από 10kg και πάνω είναι €12.50 για την Ελλάδα με ταχυμεταφορέα(ACS). Το κόστος για τις δυσπρόσιτες περιοχές είναι €10.10 μέχρι 2kg ( αναζήτηση δυσπρόσιτων περιοχών https://www.acscourier.net/el/search-areas). Επίσης το κόστος απόστολής κάθε παραγγελίας με αντικαταβολή είναι €2.50.
Στην περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο αποστολής, μπορείτε να το δηλώσετε κατά την παραγγελία σας, στο πεδίο «Προσθήκη σχολίων για την παραγγελία»

Στις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Παραλαβή από το κατάστημα

Ο πελάτης μπορεί να παραλάβει τα προς πώληση προϊόντα μετά την παραγγελία από το κατάστημα της εταιρείας που βρίσκεται στην οδό Λ. ΑΘΗΝΩΝ 179 στο ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις.