Κορυφαίες Πωλήσεις

Όλες οι κορυφαίες πωλήσεις

Πολιτική επιστροφών - ακυρώσεων

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ εφαρμόζοντας τους ισχύοντες νόμους, σας δίνει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων που έχετε παραλάβει.

Διατηρείτε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνουν μόνο τα έξοδα άμεσης επιστροφής των προϊόντων, ενώ αν πρόκειται για λάθος της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ τότε η εταιρεία επωμίζεται το κόστος αυτό.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί/χρησιμοποιηθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και η ταινία ασφαλείας και γνησιότητας του προμηθευτή, μαζί με την συνοδευτική απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, παρακαλείστε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (πχ. σπασμένο / κατεστραμμένο εμπόρευμα, λάθος στην παραγγελία κ.λπ.) και να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, πρώτα επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν επικοινωνίας, συνοδευόμενες από το παραστατικό της συναλλαγής (απόδειξη/τιμολόγιο) και τα στοιχεία επικοινωνίας του αποστολέα.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων (με την μορφή πιστωτικού υπολοίπου, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων για τις οποίες αποδεδειγμένα ευθύνεται το κατάστημα) θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για προϊόντα που διαθέτει στους πελάτες του τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν ως ελαττωματικά (σπασμένα, φθαρμένα κ.λπ.), κακής ποιότητας ή που δεν πληρούν τις προδιαγραφές που αναφέρονται στην περιγραφή τους. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα και ελέγχονται δειγματοληπτικά κατά την παραλαβή τους από την εταιρεία.
Σε περίπτωση πάντως που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής (εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή - σε αυτή την περίπτωση, τα μεταφορικά δεν επιστρέφονται) ή έκδοσης πιστωτικού ανάλογης αξίας. Παρακαλώ σημειώστε ότι σε περίπτωση παρέλευσης της παραπάνω προθεσμίας, το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα άρνησης παραλαβής που έχει διακινηθεί με χρέωση παραλήπτη/της εταιρείας μας, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση.
Σε περίπτωση αντικατάστασης και εφόσον είναι διαθέσιμο το συγκεκριμένο προϊόν, η αντικατάστασή του από εμάς γίνεται το ταχύτερο δυνατόν (συνήθως σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες), και μόνο μετά την παραλαβή του ελαττωματικού προϊόντος από εμάς.

Η αντικατάσταση των ελλατωματικών προϊόντων ή η έκδοση πιστωτικών γίνονται ΜΟΝΟ όταν η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει παραλάβει τα προς αντικατάσταση προϊόντα.

Σε καμία περίπτωση όμως η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν υποχρεούται στην αντικατάσταση του πωλούμενου προϊόντος όταν αυτό που επιλέξατε δεν είναι τελικά της αρεσκείας σας.

Ακύρωση παραγγελίας

Ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του με του εξής τρόπους:

1. Μέσω του site και πριν ολοκληρώσει την πληρωμή της παραγγελίας.
2. Αν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει τηλεφωνικά ή μέσω email την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ότι επιθυμεί την ακύρωση της παραγγελίας για να μην αποσταλλούν τα προϊόντα. Αν ο πελάτης καθυστερήσει να ενημερώσει την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και η παραγγελία έχει αποσταλλεί ο πελάτης έχει την υποχρέωση να ακολουθήσει την διαδικασία της επιστροφής των προϊόντων.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ